Hem » Tips » Inför visning

Start here

Kategorier

Inför visning

Om det har blivit dags för dig att sälja bostad finns det en del saker som är bra att ha koll på för att enklare och snabbare få en försäljning. Eftersom du såklart vill få ett så högt försäljningspris som möjligt är det bra om du lägger en del tid på alla de olika delarna inför en visning. Några viktiga punkter som kan vara bra att anteckna är flyttstädning, homestaging och renovering.

Flyttstädning

Flyttstädningen är en av de absolut viktigaste delarna inför en visning. Men en flyttstädning är väldigt annorlunda än en vanlig husstädning, eftersom allt måste vara perfekt. Med andra ord måste spisen dras ut, det ska dammas bakom skåp, ovanpå hyllor, fönstren ska putsas och hela hemmet ska dofta rent. Många föredrar att hyra en professionell städfirma som tar sig an uppdraget. Om du är i behov av flyttstädning i Stockholm finns många bra alternativ att välja bland. En välkänd och populär firma är anbeldo.se. Företaget ger dig alltid ett fast pris som beräknas på hemmets bostadsyta och du får alltid en garanti om något skulle gå sönder. Den flyttstädning som Anbeldo.se kan hjälpa dig med är noggrann och du kan räkna med ett skinande resultat. På hemsidan kan du mer detaljerat se mer exakta listor på vad firman städar.

Homestaging

Homestaging innebär att professionella designers och heminredare kommer till din bostad för att inreda, snygga till och hjälpa dig skapa en inbjudande och stilig inredning. Det finns mängder av företag att vända sig till, men en bra firma är Homestyling Stockholm. Företaget erbjuder både en liten, mellan eller stor homestaging. Företaget kan både hjälpa dig genom att arrangera dina befintliga möbler på ett trevligt sätt eller köpa nya möbler, konst och textiler för att inreda helt nytt. En bra homestaging kan vara en väl värd investering, eftersom det kan få upp värdet på huset ganska mycket.

Renovering

Renovering är inte alltid ett måste, men ibland kan det vara värt att lägga en summa på att rusta upp trasiga saker i hemmet. Om du exempelvis har en trasig värmepanna eller något annat större som inte fungerar kan detta dra ner värdet på hemmet.